* StudioTuit ervaringen – StudioTuit

StudioTuit ervaringen

be kind

17 antwoorden op “StudioTuit ervaringen”

 1. Jenny maakt prachtige unieke creaties tegen een zeer schappelijke prijs. Ik ben fan!
  Tijdens workshops in haar atelier aan huis brengt ze haar expertise goed en vol geduld over aan de cursisten, zodat ik nu ook eigen creaties in mijn keuken heb staan 😉

 2. Wat had ik er zin in! Twee zaterdagochtenden mocht ik gaan leren pottenbakken. En wat heb ik genoten!! Jenny heeft heel veel kunde en ook veel geduld was ook wel nodig met mij! ? Bedankt Jenny voor de mooie ervaring ik hoop zeker nog een keer bij je terug te komen!

 3. Zo leuk de workshop. Jennie geeft je aandacht en legt stap voor stap het draaien uit. Na 4 weken mocht ik mijn eigen werk ophalen. Echt gaaf.
  Dankjewel voor de leuke ervaring

  1. Ik ben nu het 2e kwartaal bezig met pottenbakken bij Jenny, en ik vind het super! Allerlei verschillende technieken worden er aangeboden om te leren, en Jenny laat je alles in je eigen tempo doen. Lekker met je handen in de klei, en na enkele weken gaat een met liefde en aandacht gemaakte creatie mee naar huis. <3

 4. Mijn ervaring: Een dikke 10 voor organisatie, uitleg, sfeer, hulp, geduld en enthousiasme. Echt wat een vreugdevolle ochtend.
  De grens tussen ontspannen en kracht zetten, tussen langzaam draaien en je handen het werk laten doen vond ik lastig.
  Ik hou van controle en hier is het vooral loslaten.
  thank you
  https://viltbloemist.nl/

 5. Studio Tuit … dat moet je gewoon een keer doen ! Ga een keer “draaien” bij Jenny. Gastvrij, goede begeleiding en uitleg bij elk werkstuk dat op de draaitafel staat. Wat je zelf niet voor mogelijk hield, zie je voor je eigen ogen gewoon ontstaan uit een “bonk” klei. Natuurlijk zo af en toe met een beetje hulp van Jenny. Voor mij was dit een hele ervaring.

 6. 6 vrijdagmiddagen draaien bij Jenny ‘geef een draai aan je bucketlist’ pas afgerond. Wat een belevenis! Fijne begeleiding en uitleg! En flexibiliteit waardoor er ruimte was voor eigen inbreng wat we gingen maken. Super gastvrije ontvangst met allerlei lekkere (zelfgemaakte) drankjes. Onder enthousiaste en gepassioneerde begeleiding van Jenny heb ik na 6 x draaien al zo’n leuke verzameling zelfgemaakte schaaltjes en vaasje kunnen maken. Ik geniet er zo van om deze te gebruiken! Ook leuk om te zien dat ondanks dezelfde ‘opdracht’ iedereen er zo iets eigens van heeft kunnen maken. Echt een aanrader!

 7. Ik dacht laten we eens gaan pottenbakken, insteek was thuis komen met misschien een leuk simpel bakje mocht dat al lukken. Maar Jenny heeft me totaal verrast. Met haar kunde en expertise ga je naar huis met 3 mooie eigen gemaakte unieke stukken. Een beetje van jezelf en wat van Jenny. Ze is heel kundig en professioneel en laat je dingen doen waarvan je niet had gedacht dat zelf te kunnen. Vooral de kunst van het loslaten en vertrouwen op het proces, voor sommige heel moeilijk haha. Fijn dat ik heb mogen kennismaken met dit mooie vakmanschap, kijk nu heel anders tegen keramiek aan. In ieder item zit passie, liefde, concentratie en geduld. Aan waardering een plus 10 voor Jenny, ik ben fan, en zeg tot de volgende workshop.

 8. Ontspannen en uit je hoofd gaan, met je handen in de klei, in een flow komen en de tijd vergeten. Met een heerlijk muziekje op de achtergrond en onder de bezielende leiding van Jenny. Wat een heerlijkheid. Dit is niet alleen pottenbakken maar ook een soort therapie. Waar je nog lang van na kunt genieten met prachtige baksels in je eigen huis. Borrelavonden zullen nooit meer hetzelfde zijn met al het lekkers in de door jezelf in elkaar gedraaide schalen, potjes en mokjes.

 9. Ik heb de 2 daagse pottenbak workshop gevolgd bij Jenny.
  En wat waren die fijn en gezellig!
  Het was een leuke club van 4 personen.
  En Jenny is een gezellige en oprechte vrouw die de cursisten heel goed begeleidt op het praktische vlak maar ook geeft ze jou als cursist(e) het volste vertrouwen dat je het kan en stuurt bij waar nodig.
  Voor mij was het een mooi proces om te leren vertragen los te laten en meer te ontspannen en niet altijd die controle willen houden.
  Want pottenbakken gaat ook over in een ontspannen flow bezig zijn.

  Binnenkort mag ik mijn creaties ophalen ?
  Een beetje van mij en een beetje van Jenny!
  Ik kan niet wachten tot ik ze kan gaan gebruiken!

 10. Ik vind het fantastisch om bij Jenny in het atelier te leren draaien. Ze heeft erg veel leuke technieken in huis en legt heel fijn uit. Het is elke week weer een cadeautje om daar te mogen zijn.

 11. Hele lieve dame, fijn contact bij speciale wensen. Ook al enige dingen gekocht via site en snel af kunnen halen. Fijn persoonlijk contact. Echte aanrader

 12. Wat een unieke beleving! Van alles geleerd en ook over mezelf haha.. ontspannen en controle loslaten is best lastig ;). Buiten dat is Jenny een enorm spontane, lieve en grappige dame om les van te krijgen. Ik vond het zo leuk, dat ik nog een 2e keer ben gegaan! Absoluut een aanrader!

 13. Super leuke workshop gehad van Jenny met een engelen geduld om ons mooie werkjes te laten maken. Het was een fijne locatie, waar we ontvangen werden met koffie/thee en lekkers erbij. Jenny legt alles heel rustig en goed uit, en iedereen heeft 3 mooie dingen gemaakt. Het was een ontzettend leuke ervaring, een aanrader.

 14. Na een warm welkom vanmorgen bij Jenny, heb ik genoten van de fijne plek, de gezelligheid, het draaien en de aandacht die ik kreeg. Jenny kan zeker bij mensen een potje breken!

 15. Jenny heeft met humor en professionaliteit volledige aandacht voor haar cursisten. Wat een geweldige ochtend en wat hebben we mooie dingen gemaakt. Fantastisch.

 16. Ik heb genoten van de workshop bij Jenny. Zonder enige pottenbak-ervaring, maar wel heel nieuwsgierig kwam ik binnen. Jenny is super gastvrij, heel enthousiast, behulpzaam en heel kundig. Dat maakte dat ik een hele fijne ochtend heb gehad, veel heb geleerd en heb gelachen en met een aantal prachtige creaties naar huis ging. Echt een aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *