* Handen in de klei – StudioTuit

Handen in de klei

Pottenbakken
Als beginner leer je de basis van het pottenbakken, centreren en optrekken. Je zult werken aan kleine creaties, zoals kopjes en schaaltjes. Het doorsnijden van de creaties hoort bij het proces. Tijdens de beginners lessen komt afdraaien en glazuren zeker ook aan bod.
Ben jij een ervaren draaier en zou je meer technieken willen leren of groter draaien, ook dat kan bij StudioTuit. Je zult in overleg met Jenny eigen creaties gaan maken. In deze lessen staat de techniek van het draaien centraal, de glazuur technieken en uiteraard het afdraaien. Ieder kwartaal wordt er een nieuwe draai en of decoratie/ glazuur techniek aandacht gegeven.

pottenbakken

Losse Workshop
Eénmalig pottenbakken om kennis te maken, om het te ervaren, heerlijk met je handen in de klei. StudioTuit organiseert enkele dagen per jaar losse workshops, kijk voor de mogelijkheden in het menu bij workshops/korte cursussen.

Pottenbakken
Ben jij nieuwsgierig naar pottenbakken en wil je leren draaien, of kun je al draaien maar wil je verbeteren, in 2023 zijn er weer mogelijkheden .

Reserveer op tijd jouw draaipek, want er zijn maar 4 draaiplekken beschikbaar. Tijdens de cursus komen verschillende draaitechnieken aan bod. Tevens worden er periodiek extra topics behandeld, zoals glazuur en decoratie technieken.
De lessen zijn per kwartaal te reserveren, wekelijks op een vaste dag, van 2,5 uur.
[€ 32,- euro per les. onbeperkt atelier klei, gebruik glazuur, en gebruik materialen. ]

Wekelijkse pottenbakken
Wo /Do/Vr :  10.00 tot 12.30 uur
Wo : 14:00 tot 16.30 uur
Ma/Di/Do  : 18.30 tot 21.00 uur

Schrijf je in via onderstaand formulier:

De cursus/workshops zijn bedoeld om te inspireren, niet om te kopiëren.